fbpx
Skip to content

Program

HERNING OPERA FESTIVAL 2021
27. – 29. AUGUST 

Nedenfor ses programmet for Herning Opera Festival 2020 – følg med her på siden og på vores Facebookside hvor vi løbende offentliggører programmet for 2021.

FREDAG DEN 28. AUGUST 2020

FREDAG DEN 28. AUGUST 2020

LØRDAG DEN 29. AUGUST 2020

LØRDAG DEN 29. AUGUST 2020

SØNDAG DEN 30. AUGUST 2020

SØNDAG DEN 30. AUGUST 2020

Info vedr. myndighedernes retningslinjers betydning for Herning Opera Festival 2020.  

For at vi alle kan få en sikker, tryg og god festival, er det vigtigt, at vi alle overholder myndighedernes retningslinjer. 

  • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  • Host eller nys i dit ærme – ikke i dine hænder
  • Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
  • Hold afstand og bed andre tage hensyn

HVIS DU HAR SYMPTOMER – BLIV HJEMME 

Sdr. Anlæg 

For at undgå kødannelser og at skulle afvise mange mennesker til koncerterne i Sdr. Anlæg, har vi valgt, at der skal bookes billet til de arrangementer. Vi sikrer dermed, at der ikke kommer flere publikummer, end der er tilladt. Vi sikrer samtidig, at alle hygiejneforhold, barer, indgang med videre er dimensioneret korrekt. Derudover har vi kontaktoplysninger på publikum, og vi sender konkret information om parkering, indgang og pladsforhold direkte til dem, der kommer. Vi har også mulighed for at informere om eventuel smitte efter festivalen. Herning Opera Festival sikrer, at det er muligt at overholde alle retningslinjer på pladsen, og der vil være frivillige, som er med til at minde om, at vi alle skal overholde retningslinjerne med hensyn til afstand, hygiejne med videre. Der vil ikke være adgang til Sdr. Anlæg eller pladsen fra en time før koncertens start og under hele koncerten uden billet. Alle, der har købt billet til et arrangement i Sdr. Anlæg, modtager en mail med yderligere praktiske informationer.   
Hvis der er spørgsmål, er de frivillige klar til at hjælpe på bedste vis. 

Torvet 

Der kan ikke på forhånd bookes billet til arrangementerne på Torvet, men der er alligevel et begrænset antal pladser. For at overvære koncerterne på Torvet er det et krav fra myndighederne, at man skal sidde ned. Derfor vil der være opstillet det tilladte antal stole med den anbefalede afstand. Disse stole skal benyttes, hvis man vil overvære koncerten. Det er ikke tilladt at stoppe op og overvære koncerten eller dele af den stående. Der vil derfor være frivillige, som hjælper med at finde plads eller minder om, at man ikke må stå og overvære koncerten, men skal gå videre. Hvis der ikke er flere stole ledige (og de frivillige ikke har flere til rådighed), betyder det desværre også, at der ikke kan være flere publikummer til koncerten. Det er ikke tilladt at sidde på legepladsen, springvandet og så videre. Det er naturligvis tilladt at besøge caféer og restauranter på og omkring Torvet under koncerterne.
Hvis der er spørgsmål, er de frivillige altid klar til at hjælpe på bedste vis.